Το παραδοσιακό διαμέρισμα "Τσολιάς" βρίσκεται στον οικισμό Αγκαθιάς Παλαικάστρου
500μ από τον πανάρχαιο Μινωικό οικισμό και την παραλία της Χιόνας του Δήμου Ιτάνου που ανήκει στην επαρχία Σητείας.
 

Παλαίκαστρο

Αγκαθιάς

Αρχαιολογικός χώρος
 

Χτίστηκε το 1850 και κατοικήθηκε από τον Εμμανουήλ Μαστροπαύλο ή "Τσολιά" έναν από τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης. Αποτέλεσε 'Ανδρο των αντιστασιακών και κάθε γωνιά του έχει καταγράψει την αγωνία, τα συνωμοτικά μυστικά και την προσδοκία για την απελευθέρωση του τόπου μας.
Τα εγγόνια του Λευτέρης και Νίκος Κουνελάκης, θέλοντας να προσφέρουν στον επισκέπτη μια ξεχωριστή κρητική γωνιά, ανακατασκεύασαν το παλιό κτήριο, κάνοντας ελάχιστες παρεμβάσεις, συνδυάζοντας την αρχοντιά του παλιού κρητικού σπιτιού με τις σύγχρονες ανέσεις.

Το διαμέρισμα φιλοξενεί 2 - 4 άτομα. Είναι εξοπλισμένο με καθιστικό, πολυκουζινάκι, ψυγείο, 4 άνετα κρεβάτια, τηλεόραση, air condition, άνετο μπάνιο και τζάκι. Υπάρχει κοντά παιδική χαρά. Στην αυλή του που βρίσκεται στο κέντρο μιας παλιάς παραδοσιακής γειτονιάς, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας το πρωί και τη ρακί σας το βράδυ περιτριγυρισμένοι από φιλόξενους γείτονες.Απολαύστε τις διακοπές σας σε αυτή τη μαγευτική γωνιά της Κρήτης εκεί που η Φύση, το Φως και οι άνθρωποι γίνονται μύθοι ζωντανοί.
Καλή Διαμονή

Rates & Reservation

Copyright © 2006 - 2015. Tsolias apartments.  All rights reserved.